Περιγραφή

Innoweek on RES 2013

Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας επί των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ)

με έμφαση στην Φωτοβολταϊκή Τεχνολογία

Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας & Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

 

To εργαστήριο ήπιων Μορφών Ενέργειας και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας διοργανώνουν την "Εβδομάδα Καινοτομίας επί των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) με έμφαση στα Φωτοβολταϊκά Συστήματα".

Η εβδομάδα καινοτομίας θα διεξαχθεί στο συνεδριακό χώρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, από 1-10 Ιουλίου, 2013.

Είναι μια δραστηριότητα διεθνούς επιπέδου και συμμετοχής τόσο από πλευράς Επιστημόνων αλλά και Πτυχιούχων, Μεταπτυχιακών, Μηχανικών και στελεχών από ενδιαφερόμενους φορείς και εταιρείες, που ασχολούνται με τα ενεργειακά ζητήματα, με τις ΑΠΕ και τις εφαρμογές τους στα κτίρια, την Αγροτική Οικονομία και την Βιομηχανία.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες από Εμπειρογνώμονες ειδικούς σε καινοτομίες και έξυπνες εφαρμογές, ομιλίες από εκπροσώπους εταιρειών Φ/Β συστημάτων σχετικά με την προοπτική των ΑΠΕ στην Ελλάδα, ομιλίες από εκπροσώπους Φορέων και Τραπεζών επί των επενδύσεων και της πολιτικής των ΑΠΕ, συζητήσεις και έκθεση προϊόντων και σχεδίων επί των ΑΠΕ.

Οι ενώσεις εγκαταστατών Φωτοβολταϊκών Συστημάτων και εκπρόσωποι Επιμελητηρίων και Ο.Τ.Α. θα παρουσιάσουν τις προοπτικές εφαρμογής των ΑΠΕ και την επιχειρηματική διάσταση όσον αφορά την απασχόληση των νέων.

Στο Συνεδριακό χώρο θα υπάρχει και έκθεση καινοτόμων προϊόντων ΑΠΕ και εφαρμογών.

Η Εκδήλωση στην Καινοτομία επί των ΑΠΕ με έμφαση στα Φωτοβολταϊκά Συστήματα εντάσσεται στις δράσεις της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Πάτρας που υποστηρίζονται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση" και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και Εθνικούς Πόρους.    

 

Εγγραφή στη Περιγραφή

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal