Εργαστήρια

1ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας

1ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε στο τέλος του 1ο Εργαστήριου Επιχειρηματικότητας με τίτλο «Δημιούργησε τη δική σου βιώσιμη επιχείρηση»  παρουσιάζονται παρακάτω.

 

1ο Βραβείο (Ομάδα Α)

Στην ομάδα που αποτελείται από τους, Μπολέτη Μανώλη, φοιτητή του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων του ΤΕΙ Πάτρας, Σωτηροπούλου Δέσποινα, φοιτήτρια του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων, Σιάφη Ερμιόνη, φοιτήτρια του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων και Αθανασίου Κωνσταντίνα, φοιτήτρια του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων για την ιδέα με τίτλο "Easy Inside ". Η ιδέα αφορούσε τη "δημιουργία ιστοσελίδας με αναρτημένα βοηθητικά – ενημερωτικά βίντεο για εργασίες σπιτιού και κήπου που τις κάνεις μόνος σου (DIY- Do It Yourself) βλέποντας τα αναρτημένα βίντεο από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, παρέχοντας επίσης και τα στοιχεία επικοινωνίας του επαγγελματία για τηλεφωνική επικοινωνία και δια ζώσης επίσκεψη». 

2ο Βραβείο (Ομάδα Α)

Στην ομάδα που αποτελείται από τους, Ταπεινού Ζηνοβία, φοιτήτρια του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων του ΤΕΙ Πάτρας, Φούντα Ευδοξία, φοιτήτρια του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων και Φούντα Μαρίνα, φοιτήτρια του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων για την ιδέα με τίτλο "Ταπεινοί Φουντωτοί Φασιανοί Α.Ε. ". Η ιδέα αφορούσε την "δημιουργία κτηνοτροφικής μονάδας εκτροφής Φασιανών με σκοπό την εξαγωγή». 

3ο Βραβείο (Ομάδα Α)

Στην ομάδα που αποτελείται από τους, Κούλα Ναταλία, φοιτήτρια του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πάτρας, Λάμπρο Παναγιώτη , φοιτητή του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων, Τσιφλικού Βεργγερέσα, φοιτήτρια του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων και Αχτύπη Αγγελική, φοιτήτρια του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων για την ιδέα με τίτλο "Fitness Camp". Η ιδέα αφορούσε την "δημιουργία Αθλητικής κατασκήνωσης για ενήλικες». 

 

1ο Βραβείο (Ομάδα Β)

Στην ομάδα που αποτελείται από τους, Τζεβελέκα Ηλία, φοιτητή του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων του ΤΕΙ Πάτρας, Σάββου Χριστίνα , φοιτήτρια του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων, Παγακά Ελένη, φοιτήτρια του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων και Ραδαίου Ευσταθία - Διονυσία, φοιτήτρια του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων για την ιδέα με τίτλο "ΣοΚόλαση-Ζαχαροπλαστείο".  Η ιδέα αφορούσε την "δημιουργία ζαχαροπλαστείου – εργαστηρίου με διαφοροποίηση στην πρώτη ύλη όπως είναι η ζάχαρη την οποία την αντικαθιστά το φυτό στέβια και είναι ιδανικά γλυκά για ανθρώπους με προβλήματα υγείας (γλυκά με χαμηλή γλυκόζη). Παράλληλα, το εργαστήριο θα φιλοξενεί διάσημους chef ζαχαροπλαστικής οι οποίοι θα προσφέρουν ταχύρυθμα μαθήματα ζαχαροπλαστικής σε ένα χώρο εμφανή για το κοινό και τους διερχόμενους».

2ο Βραβείο (Ομάδα Β)

Στην ομάδα που αποτελείται από τους, Κωνσταντοπούλου Παναγιώτα, φοιτήτρια του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων του ΤΕΙ Πάτρας και Μπαρλαμπά Μαργαρίτα, φοιτήτρια του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων για την ιδέα με τίτλο "Coba. ". Η ιδέα αφορούσε την «καλλιέργεια αρωματικών φυτών». 

3ο Βραβείο (Ομάδα Β)

Στην ομάδα που αποτελείται από τους, Κοκοκύρη Παναγιώτη, φοιτητή του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων του ΤΕΙ Πάτρας, Κοντοβασίλη Βαγγέλη, φοιτητής του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων, Γιαννακουδάκη Αγγελική, φοιτήτρια του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων και Σμηρνάκη Κώστα, φοιτητής του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων για την ιδέα με τίτλο "Sandw-Each ". Η ιδέα αφορούσε τη "δημιουργία επιχείρησης ταχείας εξυπηρέτησης γρήγορου φαγητού, με ιστοσελίδα για on-line παραγγελίες και παράδοση στο χώρο του πελάτη».


2ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας

2ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε στο τέλος του 2ο Εργαστήριου Επιχειρηματικότητας, που πραγματοποιήθηκε στο Εργαστήριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας ΤΕΙ Πάτρας, Κτίριο ΣΕΥΠ (2ος Όροφος),  παρουσιάζονται παρακάτω.


1ο Βραβείο (Ομάδα Α)

H ιδέα με τίτλο "Second Ηand", μαγαζί με ρούχα στη Πάτρα.

2ο Βραβείο (Ομάδα Α)

Η ιδέα με τίτλο "Θαλάσσιο Μέτωπο για όλους". Η ιδέα αφορούσε τη δημιουργία πάρκων, αθλητικών εγκαταστάσεων και κέντρων ψηχαγωγίας στη παραλία της Πάτρας σε συνεργασία με το Δήμο και τους Λιμενικούς φορείς. 

3ο Βραβείο (Ομάδα Α)

Η ιδέα με τίτλο "Ιπποφαές". Η ιδέα αφορούσε την καλλιέργεια και εμπορία νέων προϊόντων όπως είναι το Ιπποφαές. 

 

1ο Βραβείο (Ομάδα Β)

Η ιδέα με τίτλο "Tedslog Ε.Π.Ε.".  Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τη Στασινού Ηρώ, φοιτήτρια του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων και αφορούσε τη δημιουργία λογισμικού καταχώρησης φορολογικών στοιχείων και λογιστικής υποστήριξης.

2ο Βραβείο (Ομάδα Β)

Η ιδέα με τίτλο "Artisti". Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τη Καρασάββα Ηλιάννα και αφορούσε τη δημιουργία ενός χώρου που θα συνδυάζει τη προβολή θεατρικών παραστάσεων και διάφορων εκδηλώσεων με καφέ ή ποτό. Επίσης, θα παρέχει ως πρωτοποριακή υπηρεσία την οικονομική μεταφορά των πελατών με ταξί. 

3ο Βραβείο (Ομάδα Β)

Η ιδέα με τίτλο "Villagepeopleunited.com". Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον Εσκέιφ Μιχάλη και αφορούσε τη δημιουργία μιας υπηρεσίας που θα συνδιάζει τη φιλοξενία σε παραδοσιακά σπίτια, τη σίτιση με τοπικά προϊόντα και τη διενέργεια δραστηριοτήτων στη φύση.

Εγγραφή στη Εργαστήρια

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal