Πάτρα | Διήμερο εκδηλώσεων «Νεολαία σε Kίνηση»

Δομή: 

Η ΔΑΣΤΑ ΤΕΙ Πατρών με τις υποκοίμενες δομές Γραφείο Διασύνδεσης, Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας θα συμμετέχει για να εξυπηρετήσει κάθε ενδιαφερόμενο φοιτητή, απόφοιτο και επαγγελματικό φορέα στην εκδήλωση «Νεολαία σε κίνηση» που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α’, το διήμερο 9-10 Νοεμβρίου 2012.

 Η εκδήλωση διοργανώνεται με την αρωγή του Δήμου Πατρών, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Νεολαία σε Κίνηση», την οποία υποστηρίζουν οι Γενικές Διευθύνσεις «Απασχόληση, Κοινωνικές Υποθέσεις και Κοινωνική Ένταξη» και «Εκπαίδευση και Πολιτισμός». Η πρωτοβουλία αυτή, η οποία υιοθετήθηκε στο πλαίσιο της Στρατηγικής «Ευρώπη 2020», στοχεύει στη βελτίωση της απασχολησιμότητας των νέων μέσω εργαλείων όπως η κινητικότητα στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την πρακτική άσκηση.

Στα θεματικά περίπτερα της εκδήλωσης θα συμμετέχουν τοπικοί φορείς καθώς και εκπρόσωποι υπουργείων και φορέων που υλοποιούν ευρωπαϊκά προγράμματα για την κινητικότητα των νέων, στους τομείς της εκπαίδευσης, της επαγγελματικής κατάρτισης και απασχόλησης, οι οποίοι θα παρέχουν στους επισκέπτες πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό. Παράλληλα με τις εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες ψυχαγωγικού χαρακτήρα και εκπαιδευτικά εργαστήρια για μαθητές.

Η επίσημη έναρξης της εκδήλωσης θα γίνει την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στις 10:30.

Πρόγραμμαpdf(300 Kb)

Πρόσκλησηpdf(151 Kb)

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal