Πάτρα: «Επαγγελματίες του Διαδικτύου: Από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας»

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 16 Νοέμβριος, 2012 - 10:30 to 13:15

Το Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας (ΕΕΥΕΜ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Επαγγελματίες του Διαδικτύου: Από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας», την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 10.30 π.μ. στην Πάτρα, στην αίθουσα εκδηλώσεων Τεχνικού Επιμελητηρίου (Τριών Ναυάρχων 40). Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου ProInterNet (PIN), που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο οποίο συμμετέχουν 10 εταίροι από 8 Ευρωπαϊκές χώρες. Την Ελλάδα εκπροσωπεί το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, με τη συμμετοχή του Εργαστηρίου Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας (eeyem.eap.gr), το οποίο διευθύνει ο επίκουρος Καθηγητής Αχιλλέας Καμέας.

Η εκδήλωση έχει στόχο να αποτελέσει έναν πόλο συζήτησης για τα προφίλ των επαγγελματιών του Διαδικτύου και για το πώς η εκπαίδευση, η κατάρτιση και η δικτύωσή τους μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της θέσης τους στην αγορά εργασίας. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και το Παρατηρητήριο Διαδικτυακών Επαγγελμάτων (http://e-jobs-observatory.eu), που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του ίδιου έργου και αποτελεί ένα σημείο αναφοράς, ανταλλαγής απόψεων και αλληλοενημέρωσης για φορείς εκπαίδευσης, ιδιώτες και επιχειρήσεις που ασχολούνται με το Διαδίκτυο.

Δυνατή είναι η εγγραφή στην Ημερίδα μέσω του Παρατηρητηρίου Διαδικτυακών Επαγγελμάτων, (http://www.e-jobs-observatory.eu/roundtable_2012_athens3).

Στο τέλος της ημερίδας θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του ΕΕΥΕΜ (eeyem_press<στο>ecomet.eap.gr) ή απευθείας με την υπεύθυνη του Γραφείου κα. Κωνσταντίνα Πολυμεροπούλου (Τηλ.: 2610642713, Fax: 2610642738).

Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα του ΕΕΥΕΜ, http://eeyem.eap.gr/node/1553.

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal