Το 4HourVentures στην Greek Innovation Expo!

Για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα το 4 Hour Ventures! Έχοντας ως αποστολή του να δημιουργήσει events σε όλο τον κόσμο  θα παρουσιάσει το εγχείρημά του για πρώτη φορά στα πλαίσια των Παράλληλων Εκδηλώσεων της Greek Innovation Expo.

To 4HourVentures είναι ένα hackathon/εργαστήριο όπου προγραμματιστές, σχεδιαστές και άνθρωποι των επιχειρήσεων μπορούν να αλληλεπιδράσουν και να δημιουργήσουν τις ιδέες από το μηδέν μέσα σε 4 ώρες. Οι συμμετέχοντες δουλεύουν τις δικές τους ιδέες και σχηματίζουν ομάδες γύρω τους.

Μέσα σε μόλις τέσσερις (4) ώρες οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνουν και συμμερίζονται την ιδέα τους, κωδικοποιούν, σχεδιάζουν και δημιουργούν το επιχειρηματικό της μοντέλο. Τέλος, παίρνουν την επικύρωση της ιδέας τους και τη δοκιμάζουν, παρουσιάζοντάς την.

H ομάδα της 4 Hour Ventures στην Ελλάδα είναι η Μαρία Καλαφάτη και ο Σταύρος Μεσσίνης. Η Μαρία Καλαφάτη έχει εργαστεί στο παρελθόν ως community curator στο coLab@AIT ενώ τώρα εργάζεται με την ίδια ιδιότητα στο FoundersMeal.com. Ο Σταύρος Μεσσίνης ήταν από τους ιδρυτές της coLab και τώρα απασχολείται ως ιδρυτικό μέλος στο FoundersMeal.com.

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal