Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Έναρξη προγράμματος επιδότησης από την Περιφέρεια Ηπείρου με προσανατολισμό στην εξωστρέφεια για τις μικρές, πολύ μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις τριετίας με την συμμετοχή τους σε διεθνείς εκθέσεις. 

Επιλέξιμες είναι κάθε μορφής ενέργειες που στοχεύουν στην προβολή της επιχείρησης και στην προώθηση της υπηρεσίας /του προϊόντος της μέσω συμμετοχής σε διεθνείς εκθέσεις εκτός ελληνικής επικράτειας, όπως η συμμετοχή σε επαγγελματικές εκθέσεις ως εκθέτης στο εξωτερικό, τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των εκπροσώπων της επιχείρησης που θα συμμετάσχει ως εκθέτης σε εκθέσεις στο εξωτερικό, οι δαπάνες παροχής υπηρεσιών παρακολούθησης και διαχείρισης της υλοποίησης καθώς και οι λοιπές δαπάνες για συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες σχετικές με το έργο. 

Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικής πρότασης μπορεί να κυμαίνεται από 20.000,00€ έως 200.000,00€ με επιδότηση έως 50%.   

Η περίοδος υποβολής των προτάσεων ορίζεται από 18/2/2019 έως 6/5/2019

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα: https://plan.gr/programmata-ekponhsh-kai-efarmogh-epixeirhsiakwn-sxediwn...

 Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνήσουν με την Plan Α.Ε (info@plan.gr, 26510-85030, 26510-93470)

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal