Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας - Πάτρα, 14/11

Κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας κάθε Νοέμβριο, χιλιάδες δράσεις και διαγωνισμοί ανά τον κόσμο εμπνέουν εκατομμύρια ανθρώπους να εμπλακούν σε επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Η Ελλάδα παίρνει ενεργό μέρος για 5η φορά στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας, την οποία διοργανώνoυν στην χώρα μας η ΕΣΥΝΕ και η MSCOMM (http://gr.unleashingideas.org/)
Σε συνθήκες έντονης οικονομικής ύφεσης και τεράστιας ανεργίας στις νεανικές ηλικίες, είναι σημαντικό, περισσότερο από ποτέ να ενισχύσουμε δράσεις που ωθούν την νεανική επιχειρηματικότητα και δημιουργούν μια βιώσιμη διέξοδο για τους νέους.
Ως εκ τούτου, διοργανώνεται και στην Πάτρα η εκδήλωση «Think global, act local: GEW in Patras” που είναι μια προσπάθεια να γνωρίσουμε αξιόλογες επιχειρηματικές κινήσεις της περιοχής μας, να εμπνευστούμε από αυτές και να συζητήσουμε νέες ιδέες.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους όσους:

  • θέλουν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα
  • στους καταξιωμένους ανθρώπους στον χώρο που θέλουν να καθοδηγήσουν και να εμπνεύσουν τους νέους ενδιαφερόμενους
  • αρέσει να συμμετέχουν στα τοπικά δρώμενα.

Μέσω αυτής της σελίδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας την φόρμα, όσοι θέλουν να έρθουν να μιλήσουν στην εκδήλωση, αλλά και όσοι επιθυμούν να στείλουν video για την ιδέα/επιχείρησή τους. Τα video θα προβληθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Για εκείνους που θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση η είσοδος είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται δήλωση συμμετοχής.

Πηγή: http://gewpatras.org/

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal