Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις εξαγωγές από τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου ΟΠΕ Α.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενίσχυση ανθρώπινου δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα εξωστρέφειας», που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων –ΕΕΔΕ, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων - ΠΣΕ, τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος - ΣΕΒΕ, και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης – ΣΕΚ, συνεχίζει την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης διάρκειας 40 ωρών έκαστο, για εργαζομένους σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα κατάρτισης, που περιλαμβάνει 20 ώρες εβδομαδιαίως, έχει ως αντικείμενο το Διεθνές Εμπόριο και τις Εξαγωγές στην πράξη, με εισηγητές καταξιωμένους και έμπειρους εκπαιδευτές από το χώρο του διεθνούς εμπορίου, του marketing, της προώθησης των εξαγωγών, της συσκευασίας και της διοργάνωσης διεθνών εκθέσεων.  Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ως αμοιβή για τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το ποσό των 5 € μικτά την ώρα και μετά το πέρας του προγράμματος τους παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Μέχρι σήμερα, έχουν υλοποιηθεί με επιτυχία 10 σεμινάρια με την φροντίδα του ΟΠΕ και έχουν καταρτιστεί περίπου 250 συμμετέχοντες από επιχειρήσεις όλων των κλάδων σε Αθήνα και περιφέρεια. Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου στοχεύοντας στην ουσιαστική επιμόρφωση των στελεχών των ελληνικών εξωστρεφών επιχειρήσεων, προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τα εν λόγω σεμινάρια. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κο Μανώλη Δανιήλ, τηλ. 210-9982321, e-mail: daniil@hepo.gr και την κα Νατάσα Αντωνοπούλου, τηλ. 210-9982103, e-mail: antonopoulou@hepo.gr.

Πηγή: diorismos.gr

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal