Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Creative Business Cup

Συμμετοχή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου στο www.id-gc.org

Έρχεται για πρώτη φορά και στην Ελλάδα από τους Industry Disruptors – Game Changers το παγκόσμιο πρωτάθλημα της δημιουργικής βιομηχανίας

Στον διαγωνισμό νέοι άλλα και έμπειροι επιχειρηματίες από τη Βραζιλία ως τη  Μπουρκίνα Φάσο και από την Αυστραλία ως την Ισλανδία θα διαγωνιστούν πρώτα σε εθνικό επίπεδο για να αναδειχθούν οι καλύτεροι από κάθε χώρα που θα αναμετρηθούν το Νοέμβριο στον τελικό της Κοπεγχάγης για τον τίτλο του καλύτερου επιχειρηματία της δημιουργικής βιομηχανίας.

Το Creative Business Cup στην Ελλάδα φέρνουν οι Industry DisruptorsGame Changers (ID-GC) με σκοπό την ανάδειξη του εθνικού νικητή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό. Ακόμη, τα 10 επικρατέστερα επιχειρηματικά σχέδια που θα ξεχωρίσουν σε τοπικό επίπεδο θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν μπροστά σε ζωντανό κοινό και κριτές κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων των ID-GC στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας 2013 στην Αθήνα.

Τα βραβεία

Τα βραβεία του παγκόσμιου τελικού περιλαμβάνουν ένα έπαθλο 50.000$, ένα ταξίδι στο Παγκόσμιο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας (Global Entrepreneurship Congress) στη Μόσχα και ένα πρόγραμμα νεοφυών επιχειρήσεων στο SoftLayer Catalyst. Παράλληλα, οι υποψήφιοι του ελληνικού διαγωνισμού θα διεκδικήσουν έπαθλα 10.000€, την ευκαιρία να φιλοξενηθούν σε μία θερμοκοιτίδα νέων επιχειρηματιών, δωρεάν υπηρεσίες καθοδήγησης,  και πολλά ακόμα επιμέρους βραβεία.

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal