«Τα πράσινα επαγγέλματα στην Ελλάδα και οι νέες απαιτούμενες δεξιότητες»

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σας προσκαλεί την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 στην Αθήνα ημερίδα με θέμα:

«Τα πράσινα επαγγέλματα στην Ελλάδα και οι νέες απαιτούμενες δεξιότητες»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα ΄΄Γαλάτεια Σαράντη΄΄ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Α. Παπανδρέου 37, Μαρούσι (Πρόσβαση με Λεωφορείο Ε14/Χ14 «Σύνταγμα – ΟΑΚΑ – Υπουργείο Παιδείας», Προαστιακό ή ΗΣΑΠ – Στάση Νερατζιώτισσα), κατά τις ώρες 9:30 π.μ. - 14:00 μ.μ.

Στελέχη υπηρεσιών συμβουλευτικής από το χώρο της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της απασχόλησης,  εκπαιδευτικοί φορείς, εκπαιδευτές ενηλίκων, φοιτητές, και άλλοι ενδιαφερόμενοι σε θέματα πράσινης απασχόλησης  θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πράσινα επαγγέλματα, τις προοπτικές τους και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση τους, τόσο σε γενικό επίπεδο, όσο και σε συγκεκριμένους τομείς οικονομικής δραστηριότητας.   

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ως Εθνικού Κέντρου Euroguidance.

Περισσότερες πληροφορίες : Διεύθυνση Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού,     Ζαλούμη Ειρήνη, τηλ. 2102709175, email : ezaloumi@eoppep.gr

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal