ΠΑ στην εταιρεία Enel Green Power (EGP)

Ζητούνται φοιτητές για απασχόληση κατά την διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης στην εταιρεία μας Enel Green Power (EGP).

Ενδιαφερόμαστε άμεσα για ειδικότητα Μηχανολόγου ή Ηλεκτρολόγου σε Πάτρα και στην Αθήνα στα κεντρικά μας γραφεία καθώς και ειδικότητα Λογιστή ή Διοίκηση Επιχειρήσεων για τα γραφεία της Αθήνας μόνο.

Το γραφείο της Πάτρας βρίσκεται στην περιοχή Γλαυκος και τα γραφεία στην Αθήνα είναι στο Μαρούσι, Γραβίας 4,

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους στο eugenia.melea@enel.com

 

Παρακάτω σας παραθέτω μια σύντομη περιγραφή της εταιρείας μας:

Η Enel Green Power (EGP) είναι εταιρεία του Ομίλου Enel απόλυτα προσανατολισμένη στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με παρουσία στην Ευρώπη και την αμερικανική ήπειρο. Κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως σε αυτό τον τομέα χάρη στην παραγωγή περισσότερων από 22 δισεκατομμυρίων KWh, που παράγονται από ένα καλά ισορροπημένο ενεργειακό μείγμα, το οποίο περιλαμβάνει υδροηλεκτρικές, ηλιακές, αιολικές και γεωθερμικές πηγές ενέργειας. Η παραγωγή αυτή καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες περισσότερων από 8 εκατομμυρίων οικογενειών και αποτρέπει την εκπομπή στην ατμόσφαιρα πάνω από 16 εκ. τόνων CO2. Η Εταιρεία διαθέτει ένα μείγμα παραγωγής, το οποίο περιλαμβάνει υδροηλεκτρικούς σταθμούς, φωτοβολταϊκά κι αιολικά πάρκα, γεωθερμία και βιομάζα συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 7.000 MW. Η EGP έχει περισσότερα από 640 υπό λειτουργία έργα σε 16 χώρες της Ευρώπης, αλλά και της Αμερικής.

 

Η Enel Green Power, είναι παρούσα στην Ελλάδα –μέσω της θυγατρικής της Enel Green Power Hellas- με έργα ΑΠΕ εγκατεστημένης ονομαστικής ισχύος 228 MW, αξιοποιώντας αιολικές, υδροηλεκτρικές και ηλιακές πηγές ενέργειας. Τα αιολικά πάρκα της εταιρείας –συνολικής ονομαστικής ισχύος 199 MW- εντοπίζονται σε περιοχές με υψηλό αιολικό δυναμικό, όπως, η Θράκη και η Εύβοια, καθώς, επίσης, η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Η Enel Green Power λειτουργεί μικρούς υδροηλεκτρικούς σταθμούς σε τρεις περιφέρειες -Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Θεσσαλίας- των οποίων η συνολική ισχύς ανέρχεται σε 19 MW. Επιπλέον, το πρώτο φωτοβολταϊκό πάρκο του Ομίλου στην Ελλάδα λειτουργεί στην περιοχή της Ηλείας, στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με συνολική εγκατεστημένη ισχύ 10 MW.

Πληροφορίες στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, τηλ. 2610 369092 και e-mail: pa@teipat.gr 

Τεχνική υποστήριξη: dastasupport@teipat.gr

Βασισμένο στο Drupal